€ 22,50 

inclusief verzendkosten.


Na alweer de tweede uitgave van het EV-jaarboek voor personenauto’s te hebben uitgegeven is het hoog tijd voor een uitgave voor bestelauto’s. Elektrisch rijden is weliswaar niet moeilijk, maar wel een beetje anders. Voor elektrische bestelauto’s is dat anders nog meer van toepassing. Als ondernemer moet je niet alleen de juiste keuze maken welk model het beste past, maar ook nadenken over opladen op het bedrijf. Een verzwaarde stroomaansluiting krijgen is zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Dan zijn er nog de medewerkers die waarschijnlijk iets minder boodschap hebben aan bijtelling, maar de bestelauto wel mee naar huis toe nemen.

Daar staat tegenover dat de beleidsmakers alles inzetten om versneld over te schakelen naar uitstootvrij transport. Milieuzones, het afschaffen van de BPM-vrijstelling voor diesel en natuurlijk de subsidies. Complexe zaken waar ondernemers soms lastige keuzes over moeten maken. Toch is er ondanks de uitdagingen meer mogelijk dan vaak wordt gedacht. Dit boek beschrijft de vele aspecten waar je als ondernemer rekening mee kunt houden om de juiste keuze te maken.


Preview

Jasper Engel

Jasper (1974) is ondernemer, EV-trainer en auteur van meerdere boektitels en oprichter van Oxcart. Zijn bedrijf houdt zich bezig met trainingen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische mobiliteit en bedrijfswagens. Daarnaast is Jasper jurylid voor de bestelauto van het jaarverkiezing en docent projectleider van een gloednieuwe hbo-studierichting Innovation Business Management aan de IVA te Driebergen.

Over Oxcart

Oxcart kenmerkt zich door concrete leerdoelen te stellen. De EV-opleidingen en trainingen van Oxcart kunnen op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een van de opleidingen of online EV-cursussen. De meerdaagse EV-opleidingen van Oxcart worden afgesloten met een examen tot gecertificeerd EV-adviseur.

www.oxcart.nl


Joeri van Dam

Joeri van Dam (1979) werkt vanaf het moment dat hij zijn rijbewijs heeft in de autobranche. Door zijn ervaring bij autodealers, Nederlandse en Europese auto-importeurs en leasemaatschappijen weet hij goed welke belangen bij iedereen spelen. Als Nederlands enige elektrische auto-journalist ‘Mr. EV Easy’ helpt hij berijders bij hun EV-keuze, en bedrijven bij de verkoop en/of aanschaf van hun elektrische auto. Zijn credo is: “niet iedereen hoeft nu over te stappen op elektrisch rijden, maar men moet wel goed geïnformeerd zijn

Over Mr. EV Easy

Mr. EV Easy staat voor open en eerlijke informatie over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Het is niet allemaal positief, er kleven ook nadelen aan elektrisch rijden. Door middel van geschreven content, video’s of bijvoorbeeld workshops wordt men goed geïnformeerd. In Nederland zijn we Europees koploper qua EV-kennis, dat moeten we ook uitdragen naar het buitenland.

LinkedIn

Contact & meer informatie?

Leuk om van je te horen! Stel je vraag en wij beantwoorden hem direct.

Oxcart

Grote Doelenlaan 6
5491 EG Sint-Oedenrode
06 3034 7434
jasper@oxcart.nl

* Verplicht veld