Levering eind november 2021.

€ 22,50 

inclusief verzendkosten.


Ruim 190 pagina's met alle 72 elektrische auto's van 2022 onder de loep, compleet met achtergrond en kenmerken.

Dit boek geeft je een compleet overzicht van alle elektrische auto’s en hun kenmerken. Het geeft antwoord waar je uit kunt kiezen. waar je op moet letten en nog veel meer……

Thuis opladen, niet meer krabben, onafhankelijk van olie en schonere lucht. Zouden we dat niet allemaal willen? Tenslotte komt 15 procent van de CO2-uitstoot uit de uitlaten van onze auto’s. Elektrisch rijden kent vele voordelen: soepeler, stiller én voordeliger onder aan de streep. Maar bestaan typische nadelen zoals range en charge anxiety nog wel, of valt dat wel mee? 

Autofabrikanten hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s die nu op de markt komen. Zit daar ook al het juiste model voor jou bij? Uit diverse onderzoeken blijkt dat je, eenmaal overgestapt naar elektrisch, waarschijnlijk een ambassadeur wordt! 


Preview

Jasper Engel

Jasper (1974) is auteur van meerdere boektitels en oprichter van Oxcart. Zijn bedrijf houdt zich bezig met trainingen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische mobiliteit en bedrijfswagens.

Over Oxcart

Oxcart kenmerkt zich door concrete leerdoelen te stellen. De EV-opleidingen en trainingen van Oxcart kunnen op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een van de opleidingen of online EV-cursussen. De meerdaagse EV-opleidingen van Oxcart worden afgesloten met een examen tot gecertificeerd EV-adviseur.

Joeri van Dam

Joeri (1979) is Elektrische Auto en leaseautojournalist. Het helpen van berijders en bedrijven met hun mobiliteitskeuzes is zijn kracht. Vanuit zijn journalistieke achtergrond blijft hij op de hoogte van de ontwikkelingen van zowel elektrische auto’s als de zakelijke/lease automarkt. 

Over Leaseaholic

De kennis van zowel elektrische auto’s als de leaseautomarkt, wordt ingezet bij het maken van content. Berijders worden geïnformeerd en bedrijven worden geholpen met hun mobiliteit.  

“Je kunt makkelijker aan iemands vakantiedagen komen, dan aan zijn leaseauto” is een van de veel gehoorde uitspraken. Zie daar gelijk het belang van goede informatie en advies voor zakelijke rijders en bedrijven.

www.leaseaholic.nl

Contact & meer informatie?

Leuk om van je te horen! Stel je vraag en wij beantwoorden hem direct.

Oxcart

Grote Doelenlaan 6
5491 EG Sint-Oedenrode
06 3034 7434
jasper@oxcart.nl

* Verplicht veld