€ 22,50 

inclusief verzendkosten.


Ruim 220 pagina's met alle 73 elektrische auto's van 2022 onder de loep, compleet met achtergrond en kenmerken.

Dit boek geeft je een compleet overzicht van alle elektrische auto’s en hun kenmerken. Het geeft antwoord waar je uit kunt kiezen. waar je op moet letten en nog veel meer……

Thuis opladen, niet meer krabben, onafhankelijk van olie en schonere lucht. Zouden we dat niet allemaal willen? Tenslotte komt 15 procent van de CO2-uitstoot uit de uitlaten van onze auto’s. Elektrisch rijden kent vele voordelen: soepeler, stiller én voordeliger onder aan de streep. Maar bestaan typische nadelen zoals range en charge anxiety nog wel, of valt dat wel mee? 

Autofabrikanten hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s die nu op de markt komen. Zit daar ook al het juiste model voor jou bij? Uit diverse onderzoeken blijkt dat je, eenmaal overgestapt naar elektrisch, waarschijnlijk een ambassadeur wordt! 


Preview

Jasper Engel

Jasper (1974) is ondernemer, EV-trainer en auteur van meerdere boektitels en oprichter van Oxcart. Zijn bedrijf houdt zich bezig met trainingen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische mobiliteit en bedrijfswagens. Daarnaast is Jasper jurylid voor de bestelauto van het jaarverkiezing en docent projectleider van een gloednieuwe hbo-studierichting Innovation Business Management aan de IVA te Driebergen.

Over Oxcart

Oxcart kenmerkt zich door concrete leerdoelen te stellen. De EV-opleidingen en trainingen van Oxcart kunnen op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een van de opleidingen of online EV-cursussen. De meerdaagse EV-opleidingen van Oxcart worden afgesloten met een examen tot gecertificeerd EV-adviseur.

www.oxcart.nl


Joeri van Dam

Joeri van Dam (1979) werkt vanaf het moment dat hij zijn rijbewijs heeft in de autobranche. Door zijn ervaring bij autodealers, Nederlandse en Europese auto-importeurs en leasemaatschappijen weet hij goed welke belangen bij iedereen spelen. Als Nederlands enige elektrische auto-journalist ‘Mr. EV Easy’ helpt hij berijders bij hun EV-keuze, en bedrijven bij de verkoop en/of aanschaf van hun elektrische auto. Zijn credo is: “niet iedereen hoeft nu over te stappen op elektrisch rijden, maar men moet wel goed geïnformeerd zijn

Over Mr. EV Easy

Mr. EV Easy staat voor open en eerlijke informatie over elektrische auto’s en elektrisch rijden. Het is niet allemaal positief, er kleven ook nadelen aan elektrisch rijden. Door middel van geschreven content, video’s of bijvoorbeeld workshops wordt men goed geïnformeerd. In Nederland zijn we Europees koploper qua EV-kennis, dat moeten we ook uitdragen naar het buitenland.

LinkedIn

Contact & meer informatie?

Leuk om van je te horen! Stel je vraag en wij beantwoorden hem direct.

Oxcart

Grote Doelenlaan 6
5491 EG Sint-Oedenrode
06 3034 7434
jasper@oxcart.nl

* Verplicht veld