EV Jaarboek
Alle elektrische auto's in 2023

Al na het uitbrengen van de eerste EV-jaarboeken is het weer hoog tijd voor een gloednieuwe uitgave. Uiteraard staan er nog meer elektrische auto's in waar je uit kunt kiezen. Bestel deze keuzegids en laat je verassen welke keuze je allemaal hebt.

Het derde EV Jaarboek over alle elektrische personenauto’s is dikker, kwalitatiever, maar ook selectiever. Er zijn 1/5e meer elektrische auto’s in opgenomen, maar ook mooie beloftes zijn weggevallen. Met het EV jaarboek heb je niet alleen de fabrieks-, maar ook de praktijkinformatie van alle huidige en toekomstige elektrische auto’s.    

Elk jaar staan er meer elektrische auto’s in het EV Jaarboek, maar het zijn er dit jaar toch minder dan gedacht. In het 2023 jaarboek staan ongeveer 20% meer EV’s dan vorig jaar, maar er zijn ook meer automerken die hoopvol als “Onder de loep” beschreven waren, maar die het dit jaar toch niet gered hebben. De crisis heeft ook onder nieuwe elektrische automerken haar tol geëist. Het jaarboek is daardoor dit jaar selectiever, concreter én toch dikker. Jasper Engel en Joeri van Dam leveren met hun redactie team weer een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod van huidige autojaarboeken. Het EV Jaarboek onderscheidt zich door naast theoretische en praktijk informatie te geven over alle elektrische auto’s, ook uitleg te geven over je huis als Smart Energy Hub (SEH), de kosten van elektrisch rijden en onder andere de werking van volt, ampère en (kilo)wattuur gecombineerd met 1, 2 of 3-fasen. Dé basiskennis bij het kiezen voor een elektrische auto.  

Overzicht boeken

Jasper Engel

Jasper (1974) is ondernemer, EV-trainer en auteur van meerdere boektitels en oprichter van Oxcart. Zijn bedrijf houdt zich bezig met trainingen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische mobiliteit en bedrijfswagens. Daarnaast is Jasper jurylid voor de bestelauto van het jaarverkiezing en docent projectleider van een gloednieuwe hbo-studierichting Innovation Business Management aan de IVA te Driebergen.

LinkedIn

Joeri van Dam

Joeri van Dam (1979) werkt vanaf het moment dat hij zijn rijbewijs heeft in de autobranche. Door zijn ervaring bij autodealers, Nederlandse en Europese auto-importeurs en leasemaatschappijen weet hij goed welke belangen bij iedereen spelen. Als Nederlands enige elektrische auto-journalist ‘Mr. EV Easy’ helpt hij berijders bij hun EV-keuze, en bedrijven bij de verkoop en/of aanschaf van hun elektrische auto. Zijn credo is: “niet iedereen hoeft nu over te stappen op elektrisch rijden, maar men moet wel goed geïnformeerd zijn

LinkedIn